28 dagars löpning

One down.

Då var utmaningen igång. Startdagen till ära, när jag skulle springa hem från jobbet på kvällskvisten, bjöd naturen på +3 grader och lätt regn. En ”vanlig” måndag hade jag inte sprungit hem med ryggsäck i det vädret efter en hel arbetsdag, utan förmodligen tagit bussen, slösurfat lite och spelat ett par rundor av Quizkampen.

Men en utmaning är en utmaning, och det vore ingen utmaning om det skulle gå smärtfritt fram till den 23 december. Det var alltså bara att bita ihop, trampa igång benen och avverka de 5,2 kilometrarna hem. Knappa 25 minuter tog det, och sträckan är således perfekt för det här ändamålet!

Hur har det gått för er andra – är runda 1 av 28 avverkad?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  marta
  27 november, 2012 at 10:50

  jag har faktiskt hunnit med både runda nr1 och nr 2. Morgontransportlöpning är himla bra!

 • Reply
  Petra Axlund Stegman
  27 november, 2012 at 14:02

  Ska ut på runda två om en liten stund! =)

 • Leave a Reply