28 dagars löpning,  löpning

Perfekt!

Imorse strax efter min första kund och strax innan solen riktigt hade orkat sig upp stack jag iväg i det i.s.k.a.l.l.a spöregnet för att bocka av dagens 20-minuterslöpning. Jag gick på känsla och tänkte försöka hitta den ultimata rundan för ändamålet, och döm om min förvåning när klockan stod på 20 minuter och 37 sekunder när jag kom tillbaka! Runt 5 min/km blev snittfarten, och eftersom jag sällan kommer att göra den här ”bonuslöpningen” mycket snabbare än så kommer den här rundan att bli helt perfekt de dagarna jag springer med start och mål på jobbet! Dagar som denna, när vädergudarna bjuder på halvkul väder, känns 37 sekunder mer än utmaningen dessutom ganska lagom…
Väl tillbaka i värmen på jobbet körde jag det styrkepass som var dagens planerade träning. Rygg, axlar och mage stod på schemat och efter 35 effektiva minuter utan särskilt mycket vila mellan seten kände jag mig riktigt nöjd med tisdagens träning.

Jag gillar verkligen den här utmaningen – det är en skön hatkärlek att ge sig ut i november-grisvädret och bara göra det som ska göras. Lite camino-känsla över hela grejen, och att plocka fram tjurskallen och bara köra är ju som bekant en av mina favoritgrenar sedan ett par år tillbaka. Skissar redan på nästa grej…vi måste väl inleda 2013 på något fysiskt och psykiskt utmanande sätt…väl?

Rundan. Den perfekta.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.