28 dagars löpning löpning

Perfekt!

Imorse strax efter min första kund och strax innan solen riktigt hade orkat sig upp stack jag iväg i det i.s.k.a.l.l.a spöregnet för att bocka av dagens 20-minuterslöpning. Jag gick på känsla och tänkte försöka hitta den ultimata rundan för ändamålet, och döm om min förvåning när klockan stod på 20 minuter och 37 sekunder när jag kom tillbaka! Runt 5 min/km blev snittfarten, och eftersom jag sällan kommer att göra den här ”bonuslöpningen” mycket snabbare än så kommer den här rundan att bli helt perfekt de dagarna jag springer med start och mål på jobbet! Dagar som denna, när vädergudarna bjuder på halvkul väder, känns 37 sekunder mer än utmaningen dessutom ganska lagom…
Väl tillbaka i värmen på jobbet körde jag det styrkepass som var dagens planerade träning. Rygg, axlar och mage stod på schemat och efter 35 effektiva minuter utan särskilt mycket vila mellan seten kände jag mig riktigt nöjd med tisdagens träning.

Jag gillar verkligen den här utmaningen – det är en skön hatkärlek att ge sig ut i november-grisvädret och bara göra det som ska göras. Lite camino-känsla över hela grejen, och att plocka fram tjurskallen och bara köra är ju som bekant en av mina favoritgrenar sedan ett par år tillbaka. Skissar redan på nästa grej…vi måste väl inleda 2013 på något fysiskt och psykiskt utmanande sätt…väl?

Rundan. Den perfekta.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Erik
  27 november, 2012 at 15:32

  Ser fram emot nästa tjurskalle utmaning 🙂

 • Reply
  doran
  27 november, 2012 at 20:21

  ja fy f*n, dagens runda va inte alls kul i det tråkiga vädret. MEN, en utmaning är en utmaning. Så det var bara att ta fram finska sisun och på med löpardojjorna 🙂 känns så jävla bra när det väl är gjort.

  • Reply
   Helena
   28 november, 2012 at 06:49

   Eller hur!? Bästa känslan!

 • Reply
  Gunilla
  27 november, 2012 at 23:01

  Själv är jag just inkommen efter en lätt 20 min runda i snö o med kjol, kängor 😛 Jag har suttit på akuten hela långa dan, trött, seg men ville inte bryta insåg när jag skulle ut med hunden. Kläder är inte så viktiga tydligen :))

  • Reply
   Helena
   28 november, 2012 at 06:45

   Haha – bra jobbat! Det kallar jag envishet…nu kan inget stoppa dig! 😀

  Leave a Reply