28 dagars löpning,  löpning

Halvvägs

Den 14:e löprundan på lika många dagar är avklarad, och jag summerar den andra veckan med 37,8 kilometer avverkade på totalt 3 timmar och 15 minuter. Det var segt att ta sig ut idag, och jag somnade till i soffan precis innan jag tänkte ge mig ut. Minst sagt fostrande att dra på sig löparkläderna när man är frusen och trött…

Imorgon går vi in i den tredje veckan, och jag fattar inte att tiden har gått så snabbt. Benen känns förvånansvärt pigga och håller jag mig frisk nu ska det inte vara några som helst problem att köra på fram till jul!

Hur går det för er andra – är ni fortfarande med? 

Veckans kortaste runda idag – prick 4 kilometer.

5 kommentarer

 • afrolotta

  Yeeeees! Jag är fortfarande med, oavsett antal minusgrader, oavsett full agenda, oavsett snöfall och snövallar, samt idag oavsett träningsvärk från hell… 😀
  Du säger fostring, jag håller med! Och jag säger även FRIHET. Varje dag som jag kliver ut i mina joggingkläder och andas in den ljuva friska luften känner jag frihet och springer med ett leende. Det går inte fort, men jag gör det!
  Tack för grym inspiration!!! Kramar från Östersund

 • Miss Agda- Småbarnsliv och endorfiner

  Ja, jag är ju fortfarande på som du vet. Fast just idag är jag ensam hela dygnet med mina två små och vagnlöpning går bara inte i djupsnön typ så jag måste ta igen dagens pass en annan dag. Men hade verkligen inget val. Har alltså inte gett upp på något sätt 🙂
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.