28 dagars löpning,  löpning

Jägare?

”Alltså Helena, om det var meningen att vi människor ska springa på vintern skulle det finnas djur som vi kan springa ikapp. Kan du säga ett enda vinterdjur som du kan springa ikapp?”
”Nja…nej…men kan du nämna ett enda djur som du kan springa ikapp på sommaren?”

End of discussion med min kollega tidigare idag. Dag 12 klarades precis av i mörker, vackert snöfall och världens vackraste vinterlandskap. Snart är vi halvvägs, och hade det inte varit meningen att vi människor ska springa hade vi inte haft några ben. Så det så.

Adidas Marathon 10 + broddar = sant.

7 kommentarer

 • Gunilla

  I dag var det göööörjobbigt 🙁 mycket gående mellan varven, men jag har varit ut o sprungit varje dag hittills =) så klapp på axeln till mig.

  • Helena

   Heja dig Gunilla! Det är de dagarna det är gööööörjobbigt som känns extra bra att tugga sig igenom. Bra jobbat!!!

 • Linnea

  Hej! Nu har jag följt din blogg ett tag och tucker den är väldigt inspirerande! Jag springer oxå, inte på samma nivå som du, men jag satsar på en halvmara nästa år och hoppas jag klarar det. Nu har jag ett litet önskemål: vill du tipsa om kläder för vinterlöpning? Det behöver inte vara märken utan mer vilka material och hur man bäst klär sig lager på lager. Om du vill. 🙂
  Tack för en bra blogg!!

  • Helena

   Kul att du ska springa en halvmatta – det kommer att gå galant! 🙂
   Jag tipsar gärna om vinterlöpningskläder, håll utkik så kommer det snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.