styrketräning

Kontraster

Träningskontrasterna till min vardag var väldigt tydlig idag när jag skippade de dagliga Adidas-arbetskläderna, istället hoppade i mina Nikes och traskade iväg till SATS S:t Eriksbron – ganska långt ifrån min vanliga gym-miljö som jag vistas i hela veckorna.

Jag hade nästan glömt hur det är att träna i en lokal proppad med människor, i ganska dålig luft (vid löpbanden var det katastofalt…) och med en lätt svettlukt osande över rummet med fria vikter. Men jag hade också glömt hur mycket jag ändå gillar det, och hur lyxigt det är att vara helt anonym när jag tränar. Inget snicksnack med kunder och kollegor – bara träning.
Efter ett par kilometer på löpbandet körde jag igenom de roligaste musklerna – ben, axlar och lite armar – och avslutade med några magövningar som brände på bra i min redan träningsvärksonda mage. Skönt lördagspass!

Det är riktigt grått och tråkigt (läs: kallt, underkylt regn och en grå massa där himlen brukar vara) utanför fönstret, så jag tror faktiskt att jag stannar inne i soffan med min bok resten av dagen. Det får man väl?

Nike all the way…linne, tights och skor.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sara
  29 december, 2012 at 20:12

  välkommen till det vanliga dödliga träningslivet! 😀

  • Reply
   Helena
   29 december, 2012 at 22:30

   Tack! Det känns spännande att vara tillbaka… 🙂

 • Reply
  Anna - Trend o träning
  30 december, 2012 at 15:28

  Snygga biceps fina du & skönt pass! Längtar faktiskt liiiiite till gym med fler människor nu. Kontraster är bra 🙂

  Absolut måste vi få in fler långpass 2013. Kanske redan nästa söndag morgon? Skriv en rad på Facebook eller i bloggen – jag är lätt på! 🙂

  GOTT NYTT ÅR!!

  Kram

 • Leave a Reply