gruppträning

Ouch

Det fanns en tid när jag körde BODYCOMBAT™ 2-3 gånger i veckan…och idag slog det mig som en fet högerkrok att den tiden inte är nu. Klockan 10.30 tog jag plats på golvet framför Elin (som visade sig vara en otroligt bra instruktör!) och hennes kollega på snygga SATS Spårvagnshallarna för en timme av nostalgiska sidekicks, jabbar och uppercuts, och jag kan meddela att det kommer att kännas rejält i kroppen imorgon…eller förmodligen redan ikväll.

Jag var ju ingen Soffan (personen, inte möbeln) där i salen direkt, men tyckte nog ändå att jag tog mig igenom passet utan större snedsteg. Några hundra pass i ryggmärgen borde väl ändå betala sig trots ett par års uppehåll? Jag var iallafall j*vligt svettig och överfull med endorfiner efteråt, och det är väl ändå det viktigaste.

Nu återstår bara en enda träningsdag det här året – nyårsafton. Vad tränar ni imorgon på årets sista dag?

Trött och svettig…men gLaD!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.