gruppträning

Ouch

Det fanns en tid när jag körde BODYCOMBAT™ 2-3 gånger i veckan…och idag slog det mig som en fet högerkrok att den tiden inte är nu. Klockan 10.30 tog jag plats på golvet framför Elin (som visade sig vara en otroligt bra instruktör!) och hennes kollega på snygga SATS Spårvagnshallarna för en timme av nostalgiska sidekicks, jabbar och uppercuts, och jag kan meddela att det kommer att kännas rejält i kroppen imorgon…eller förmodligen redan ikväll.

Jag var ju ingen Soffan (personen, inte möbeln) där i salen direkt, men tyckte nog ändå att jag tog mig igenom passet utan större snedsteg. Några hundra pass i ryggmärgen borde väl ändå betala sig trots ett par års uppehåll? Jag var iallafall j*vligt svettig och överfull med endorfiner efteråt, och det är väl ändå det viktigaste.

Nu återstår bara en enda träningsdag det här året – nyårsafton. Vad tränar ni imorgon på årets sista dag?

Trött och svettig…men gLaD!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Erika
  30 december, 2012 at 13:25

  Heja dig! och heja combat.

  Efter att ha kört en quattroboll-turnering som känns i hela kroppen (hade man muskler även där??), så blir nyårsaftonens pass av en uppmjukande karaktär. Och såklart så ska det slängas in backintervaller. Härliga!

  Årets sista dag ska kännas i heeeela kroppen. Vi går ut med en smäll va? 😀

 • Reply
  M
  30 december, 2012 at 16:46

  Vi kör ett styrkepass imorgon med fokus på helkropp 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  30 december, 2012 at 21:46

  ’Jag vet vad du menar. Inte för att jag kört combat så ofta, men det brukar kännas rejält i axlar och rygg/skulderpartiert efter ett sånt pass!! 😀

 • Reply
  Elin
  31 december, 2012 at 08:46

  Tusen tack för din energi!!!
  (Och ja, det känns i kroppen även här..)

 • Reply
  Malin
  3 januari, 2013 at 16:03

  Crossfit blev det såklart! 🙂

 • Leave a Reply