28 dagars löpning,  löpning

Ny bekantskap!

Det svänger snabbt i hockey, som man brukar säga (varför säger man så?). Dagens löpning var precis det motsatta mot gårdagens. Igår kände jag mig solboostad och lycklig som ett barn när jag var klar, idag bara vindpinad och smått blassé. Det var nästan lika kallt som igår, men lägg till vind och NOLL sol. En halvtimme höll jag ändå ut, och bockar med glädje av dag 9 av 28 – check!

På tal om hockey (eller mer idrott över huvudtaget kanske…) så har jag gjort en ny tidningsupptäckt – Idrott & Kunskap. Jag älskar ju vanliga träningstidningar med allt vad det innebär – träningsinspiration, klädtips, skitsnygga kroppar och annat lull-lull – och jag läser metervis varje månad. Men ibland saknar jag faktiskt en mer vetenskaplig tidning utan leende fitnessmodeller och klatschiga reportage från färgglada träningsanläggningar…och nu har jag (säkert sist i världen) hittat den! Senaste numret tar bl.a. upp plötslig hjärtdöd, de nordiska näringsrekommendationernas uppdatering 2012 och vad p-piller kan ha för effekt på träningen. Mycket intressant både för PT:n och privatpersonen (eller är det samma?) Helena! Några sidor till i den och sen ska jag sticka till stan och belöna mig med en bio efter dagens (skit)löpning! Sån är jag.

Bli inte rädda för det tjejiga omslaget – det finns läsning för er grabbar också!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.