Filmkritikerna.se,  Okategoriserade

Full fart…

Precis som jag gillar variation i min träning är jag mån om att försöka variera resten av mitt liv så mycket jag kan, och ha så roligt som det bara går under de värdefulla timmar jag har varje dag. Min mamma brukar undra hur jag orkar fara runt hit och dit, och igår skrattade jag nästan när jag tänkte på vad hon hade tyckt om att hänga med mig under min tisdag.

Upp tidigt för att ha några kunder. Egen träning. Vidare iväg på pressvisning av (helt fantastiska) Django Unchained. Över gatan för att upprätta kontor i en hotellbar för några timmars jobb. Tillbaka över gatan för middag med vänner. Slutligen promenad genom snövädret för ett par timmar stand-up comedy där jag skrattade halvt ihjäl mig (= bra magträning!) åt bl.a. Thomas Järvheden. Det kanske inte är så konstigt att jag inte lider av några som helst problem att somna på kvällarna?

Bästa kontorsmiljön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.