vänskap

Kvalitet

Fem snabba kilometer på löpbandet följt av ett Helena-byggt styrkepass i högt tempo tillsammans med bästa vännen. Lång och lugn dusch. Ännu längre och lugnare lunch på guldkornet Vurma (läs: 2,5 h…) inklusive kaffe, nagelmålning och nygammal förälskelse till ett glas. Ett par timmars strosande på stan och lycklig ägare till förälskelsen. Efter en något förlängd ”morgonträning och lunch”-plan vände jag hem runt 17.00(!) och är nu skönt trött men framför allt glad i kropp och knopp. Har haft en lördag av högsta kvalitet och konstaterar återigen att livet inte skulle vara någonting utan vänner. Vi ska vara rädda om dem.

Vätskepåfyllning i nya glaset efter 1,5 h svettig träning…och planerat halvlångpass imorgon.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  em löfgren
  5 januari, 2013 at 22:25

  Din blogg ger alltid stora insikter om små, enkla,självklara- men viktiga och ibland tyvärr glömda saker!
  fint!

  • Reply
   Helena
   6 januari, 2013 at 08:46

   Åh, tack Em! Det var fint sagt… Stor kram!

  Leave a Reply