vänskap

Kvalitet

Fem snabba kilometer på löpbandet följt av ett Helena-byggt styrkepass i högt tempo tillsammans med bästa vännen. Lång och lugn dusch. Ännu längre och lugnare lunch på guldkornet Vurma (läs: 2,5 h…) inklusive kaffe, nagelmålning och nygammal förälskelse till ett glas. Ett par timmars strosande på stan och lycklig ägare till förälskelsen. Efter en något förlängd ”morgonträning och lunch”-plan vände jag hem runt 17.00(!) och är nu skönt trött men framför allt glad i kropp och knopp. Har haft en lördag av högsta kvalitet och konstaterar återigen att livet inte skulle vara någonting utan vänner. Vi ska vara rädda om dem.

Vätskepåfyllning i nya glaset efter 1,5 h svettig träning…och planerat halvlångpass imorgon.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.