Okategoriserade yoga

Nytt år, nya rutiner

Jag har i vanlig ordning inte avlagt några klassiska nyårslöften, men jag har en bild av vad jag önskar och kommet att göra mitt bästa för att ge mig själv lite mer av under 2013.Yoga är en sådan sak.

För några år sedan gick jag på yoga regelbundet en gång i veckan, och jag kommer ihåg den sköna känslan jag hade i kroppen då – känslan av lugn och harmoni. Att rörligheten kom på köpet var ju bara en liten (eller faktiskt väldigt stor) bonus.

Idag, ca tre år(!) senare, ska jag ge det en chans igen och göra ett försök att hitta tillbaka till yogan igen, och jag ska göra det i ett väldigt varmt rum tillsammans med fröken Clarén. Ses vi på mattan ikväll?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Föräldrafitness
  7 januari, 2013 at 08:49

  Jag har blivit urusel på att träna yoga, vilket jag inte kan förstå då känslan efteråt slår de mesta.

  Hoppas du hittar tillbaka!

 • Reply
  Sandy
  8 januari, 2013 at 09:47

  Det med yoga är faktiskt mitt löfte också. Måste göra nåt sånt för min rygg. Var på första passet för terminen igår och herregud vad skönt!

 • Leave a Reply