Hot MOJO yoga

Kärlek

Överlevde jag min comeback i yogasalen idag undrar ni kanske? Om jag gjorde! Faktum är att jag känner mig mer levande nu än när jag klev in i den 38 grader varma salen på SATS Spårvagnshallarna. Jag har bara testat Hot MOJO en gång innan, och det var precis så underbart idag som det var den gången. Väldigt, väldigt varmt och svettigt men så fantastiskt skönt!

Jag var lite seg och stel i mina ben efter gårdagens långlöpning så jag var faktiskt lite orolig hur det skulle gå. De första höftöppnande positionerna var mycket riktigt ganska jobbiga, men ju fler minuter som passerade, desto bättre gick det. Efter en timme under Jessicas (åh – hon är så bra!) ledning kände jag mig smidig som en katt och nu finns det inte ett spår av 20 kilometer kall löpning kvar i kroppen.

Det här ska bli min nya rutin – löpning på söndagar och Hot MOJO på måndagar. Kvällens omelett kanske får bli den stående måndagsmiddagen tillsammans med ett par liter vatten – snabbt, enkelt och gott.
Åh, jag är så glad att jag har tagit tag i yogan igen!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Jessica
  7 januari, 2013 at 22:06

  Så enormt härligt att ha dig med idag! TACK <3

 • Reply
  Jojohanna
  7 januari, 2013 at 22:24

  Men åh, varför stannar jag inte i storstan TVÅ dagar efter Nike Blast! Då hade jag ju också kunnat Mojoat mig lite, istället för att sitta på tåget hem.

  Härligt att du fick en sån toppenstund iallafall.

 • Reply
  Petra Axlund Stegman
  7 januari, 2013 at 23:32

  Hurra vad härligt det låter! Hot Yoga is da shit!

  • Reply
   Helena
   8 januari, 2013 at 06:41

   HELT fantastiskt! 😀

 • Reply
  Anna - Trend o träning
  8 januari, 2013 at 07:19

  Jag MÅSTE också blir bättre på att gå på yoga. Gjorde det en gång i veckan hela mammaleigheten – SÅ bra!

  Långpass på söndagar låter OCKSÅ som en sjukt bra plan! Ser fram emot denna söndagen då jag får göra dig sällskap 🙂

  Kram

 • Reply
  Mo
  8 januari, 2013 at 20:59

  SÅ GLAD att du gillade det, H!!! ♥
  …och ja, Jess rockar Hot MOJO® som bara hon kan!
  Kramar
  Mo

 • Leave a Reply