Hot MOJO,  yoga

Kärlek

Överlevde jag min comeback i yogasalen idag undrar ni kanske? Om jag gjorde! Faktum är att jag känner mig mer levande nu än när jag klev in i den 38 grader varma salen på SATS Spårvagnshallarna. Jag har bara testat Hot MOJO en gång innan, och det var precis så underbart idag som det var den gången. Väldigt, väldigt varmt och svettigt men så fantastiskt skönt!

Jag var lite seg och stel i mina ben efter gårdagens långlöpning så jag var faktiskt lite orolig hur det skulle gå. De första höftöppnande positionerna var mycket riktigt ganska jobbiga, men ju fler minuter som passerade, desto bättre gick det. Efter en timme under Jessicas (åh – hon är så bra!) ledning kände jag mig smidig som en katt och nu finns det inte ett spår av 20 kilometer kall löpning kvar i kroppen.

Det här ska bli min nya rutin – löpning på söndagar och Hot MOJO på måndagar. Kvällens omelett kanske får bli den stående måndagsmiddagen tillsammans med ett par liter vatten – snabbt, enkelt och gott.
Åh, jag är så glad att jag har tagit tag i yogan igen!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.