styrketräning

Sol, svett och påtårar

Eftersom solen gassade från en klarblå himmel valde jag idag en omväg och ett gym längre bort än jag hade tänkt. En timmes promenad var precis vad jag behövde för att alstra energi till mitt pass som fokuserades till rygg, axlar, armar och mage med fria vikter bland grabbarna (varför väljer i stort sett alla tjejer bara att träna i maskiner?). Benen fick vila efter gårdagens löpbandsbatalj och jag körde istället slut på överkroppen i ett rasande tempo med kort vila, för att få komma ut så snabbt som möjligt igen. Det hela var över på 40 minuter, och när jag kom ut igen tog jag en lite kortare väg hem och adderade ytterligare 40 minuter till solkontot. Nu avrundas dagen med kaffe, film och lite hemmajobb. Skön söndag.

En fullfjädrad träningsbloggare måste kunna stå i en ofördelaktig pose på en Bosu-boll och ta en SKARP bild. Mer träning!

4 kommentarer

 • Erika

  Bra jobbat!

  Jag använder alltid bara fria vikter, och i princip aldrig maskiner. Men jag har märkt att det är en trend bland tjejer att faktiskt inte göra det (även om den börjar brytas i Östersund). Undrar vad det handlar om?

 • Rund är också en form!

  Förmodligen av samma anledning som tjejer inte vågar ställa upp på längre sträckor i löpning, utan tar den (för många, inte alla) ”säkra” 5 km rundan trots att de skulle klara milen utan problem. Sorgligt. 🙁

 • Ellinor

  Låter som en underbar söndag! Tänk vilken energi solens strålar ger. Trots tuffa träningspass och sugande känsla i musklerna har jag under helgen som gått varit ute på flera långa promenader i det vackra vädret. Underbart!
  Med nyladdad energi önskar jag dig nu en fin start på denna vecka!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.