utmaningar

Can’t let go…

Ibland får jag idéer som biter sig fast lite extra, och det slutar ofta med att jag inte kan släppa dem förrän de är genomförda…som i fallet El Camino för snart tre år sen. Det resulterade i en upplevelse som jag ser tillbaka på som det värsta men också det absolut bästa jag har gjort i hela mitt liv.

Nu har ett nytt frö – som har legat och vilat i huvudet ett bra tag – börjat gro och det växer sig starkare för varje dag som går. Igår kväll kunde jag knappt somna för att tankarna inte kunde sluta snurra och pulsen inte riktigt ville gå ner till det normala…samtidigt som det är så stort att det faktiskt skrämmer mig lite att ens tänka på att det skulle kunna bli verklighet.

Är det ett tecken på att det ska fullföljas eller borde jag lyssna på den lilla rädsla som ändå finns, och anstränga mig lite för att helt enkelt klippa bort det från min hjärna?

…eller?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Erik
  1 februari, 2013 at 14:04

  You can do it =) Kör bara.

 • Reply
  Anna (orka mera)
  1 februari, 2013 at 15:42

  Go go go! Såklart 🙂

  • Reply
   Helena
   1 februari, 2013 at 21:08

   Du säger det alltså… 🙂

 • Reply
  Frida
  2 februari, 2013 at 14:48

  Bara man vill det tillräckligt mycket så klarar man vad som helst. Så ta chansen, för om du känner att du vill och struntar i det för att du inte vågar så kommer du definitivt att ångra att du inte gjorde det i efterhand. Och man lever ju bara en gång!

 • Leave a Reply