skor,  träningsprylar

Nya (s)kompisar

Om jag inte kan träna så kan jag iallafall förbereda mig för kommande träningspass, tänkte jag i helgen och klickade hem* ett par nya löparskor. Självklart av min (och en av Saras också tror jag..?) favoritmodell från Adidas – Marathon 10 – men självklart i en annan färg än mina tidigare tre par (varav ett så smått har gått i pension och ett är på god väg…). Jag fastnade direkt för vårkänslan i färgerna och nu när de (redan!) står här hemma i hallen kan jag knappt vänta tills snön smälter bort ordentligt och gatorna är nysopade och torra. Det spritter i löparbenen!

* Jag kan verkligen rekommendera att fynda träningsprylar på eBay. De här skorna kostade GBP 41 (ca 435 SEK) med frakt. Det får du inte ens halva paret för här i Sverige!

2 kommentarer

    • Helena

      Åh, det är bara en vanesak Sara! Registrera ett PayPal-konto så att du kan betala säkert med kort, och sen är det bara att browsa runt. Alla jag har köpt ifrån är butiker som har registrerat sig på eBay, och jag har fyndat allt från träningsskor till smink för ner till halva priset jämfört med Sverige. Så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.