Okategoriserade

Glädje!

Ja, det var det jag kände när klockan ringde och jag insåg att jag för första gången på över en vecka klev ur sängen utan huvudvärk och svullet ansikte. Sov som ett litet barn efter första jobbdagen igår, och idag känner jag mig faktiskt nästan helt som vanligt igen.  Är återigen imponerad över kroppens fantastiska förmåga att läka och firar det med ännu en lugn dag på jobbet, och kanske ett lätt träningspass i eftermiddag. Har läst på en hel del om hjärnskakningar och fysisk aktivitet de här dagarna, och jag kommer inte att förhasta mig eller ta mig vatten över huvudet – var så säkra. Jag får endorfinpåslag bara av att jag är pigg igen – UNDERBART.

Hej ansiktet – välkommen tillbaka!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anna - Trend o träning
  31 januari, 2013 at 07:23

  Åhhh du är ju lika vacker som vanligt!! Underbart att du mår bra vännen 🙂

  Kram & ha en toppendag!

 • Reply
  Sofie
  31 januari, 2013 at 08:37

  Yey. Glad att du är tillbaka. Visst blir man oändligt tacksam för hur energin en vanlig vardag är när man får veckor som din förra att jämföra med …
  Hoppas på en kram ihelgen!

 • Reply
  Rund är också en form!
  31 januari, 2013 at 11:20

  Härligt att se dig glad och pigg(are) igen! 🙂

 • Reply
  Elin
  31 januari, 2013 at 16:04

  Vad härligt att du är pigg igen!! Kul att se!
  Kram Elin

 • Reply
  Karin FoH
  31 januari, 2013 at 22:22

  Åh vad skönt! Förstår att du känner glädje över att vara tillbaka! 🙂

 • Reply
  Aniika
  2 februari, 2013 at 17:31

  Skönt att du är ”back on track” igen! Hoppas Nike Blast rockar idag.

 • Leave a Reply