Okategoriserade

Blickar framåt

Äntligen känner jag mig lite piggare och redo att gå tillbaka till mitt kära jobb imorgon. Lugnt och fint i starten, lagom många kunder inbokade och planerade håltimmar emellan för att kunna vila och återhämta mig. Nu vill jag lägga den här veckan bakom mig och se framåt, men inte för den sakens skull glömma den. Tvärtom – jag kommer att påminna mig själv varje dag om hur snabbt förutsättningarna i livet kan ändras och hur viktigt det är att inte ta något eller någon för givet.

Mitt ansikte är nästan tillbaka till det normala, med undantag från en lätt gulgrön nyans runt pannan/tinningen, en vacker röd ton och väldigt torr hy runt ögonen och ett smått hängande högeröga. Jag har varit både snyggare och snabbare, men just nu är jag bara glad över att ens orka vara på benen en hel dag utan att behöva sova varannan timme. Helt otroligt vilket jobb kroppen har gjort den senaste veckan…jag är så tacksam.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jojohanna
  29 januari, 2013 at 17:24

  Take it easy och lyssna mycket på kroppen imorgon nu.

  Allt klär en skönhet, men det lär ju onekligen kännas bättre utan lila ögonskugga på, runt, under ögonen…

 • Reply
  Anna
  29 januari, 2013 at 21:14

  Hördu, kanske läge för broddar ett tag? … 🙂 du vet säkert att du ska vara superförsiktig nu, man får INTE slå huvet igen på lååång tid efter en hjärnskakning.
  Lycka till imorgon! Vila ordentligt när du kan.

 • Leave a Reply