Okategoriserade

Gör det bara.

Jag vet att ni är många därute som tvekar över om ni verkligen orkar träna imorgon. Som kanske har planerat morgonträning men kommer att snooza och ligga kvar när klockan ringer. Som väljer att åka hem efter jobbet istället för att gå till gymmet för att blodsockret är lågt och träningsorken i botten. Till dig vill jag bara säga – tänk om.

Packa träningsväskan redan nu. Lägg dig i bra tid och ge kroppen den sömn den behöver. Gå upp när klockan ringer. Fyll på med bra energi. Och sen…rör på dig! Hoppa. Spring. Cykla. Yoga. Lyft. Kasta. Dansa. Gör vad som helst, men låt din kropp jobba och svettas. Den dag kanske kommer då du inte kan och då kommer du att längta ihjäl dig efter känslan av trötta muskler och ett pumpande hjärta. Tro mig, jag vet…och helt ärligt – hur ofta har du ångrat ett träningspass?

Dagens träning: 30 minuter lugn promenad med många stopp för att andas frisk luft.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.