Okategoriserade

Svullen

Jag önskar att jag hade något annat att skriva om än min hjärnskakning och dess symptom. Det är dock med stor glädje jag meddelar att min krigsmålning börjar att blekna och att min ansiktsfärg börjar återgå till det normala (med undantag från svag blåfärg runt ögonen och en gulgrön högersida av pannan).

You get some, you lose some – och istället vaknade jag med ögon så svullna att det ser ut som att jag inte har sovit på år och dar, vilket jag ju faktiskt har – i grav överdos dessutom. Antar att det bara är en hel del vätska som ska bort från bulan i pannan och att den just nu har stannat till runt mina ögon…jag utgår iallafall ifrån att det är helt normalt och tänker inte stressa upp mig nämnvärt. Dock känner jag att kalla bomullspads är mina bästa vänner idag – otroligt skönt med kyla när jag känner mig som en blåsfisk i ansiktet. Är det någon som har en fiffig huskur mot vätskefyllda påsar under och ovanför ögonen?

Hemma från jobbet i ett par dagar till, och idag ska jag ut på en testpromenad runt min ö för att se hur kropp och knopp reagerar. Jag längtar så mycket efter fysisk utmattning att jag nästan vill gråta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.