Okategoriserade

Krigare(?)

Mitt ansikte har ändrat färg sedan ni såg mig senast. Det som tidigare ”bara” var en (i och för sig väldigt stor) bula har nu blivit…något helt annat.
Jag blev lite orolig imorse när jag vaknade och gick därför till läkaren för att försäkra mig om att det är ett normalt förfarande att börja färg till en Avatar. Enligt honom är en bula precis samma sak som ett blåmärke, men eftersom skallbenet finns bakom och vägrar låta blåmärket gå tillbaka inåt i kroppen måste blodet ta en annan väg…nedåt.
Jag har känt mig snyggare, det har jag, men samtidigt är jag så oändligt glad över att det ser värre ut än det är, att inget är trasigt inuti huvudet eller att jag har slagit ut en massa tänder. Det blåa kommer att försvinna…efter att det har varit lila, rött och gult. Men ändå.

Från en oskyldig bula…

…till krigare.

Känner mig dock lite piggare, har inte sovit lika mycket idag som de tidigare dagarna och har halverat dosen av värktabletter – från 8 till 4. Ikväll kommer min bästa vän över med middag, och det ska bli väldigt skönt att träffa någon som inte är klädd i vit rock och luktar handsprit.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.