Okategoriserade

Krigare(?)

Mitt ansikte har ändrat färg sedan ni såg mig senast. Det som tidigare ”bara” var en (i och för sig väldigt stor) bula har nu blivit…något helt annat.
Jag blev lite orolig imorse när jag vaknade och gick därför till läkaren för att försäkra mig om att det är ett normalt förfarande att börja färg till en Avatar. Enligt honom är en bula precis samma sak som ett blåmärke, men eftersom skallbenet finns bakom och vägrar låta blåmärket gå tillbaka inåt i kroppen måste blodet ta en annan väg…nedåt.
Jag har känt mig snyggare, det har jag, men samtidigt är jag så oändligt glad över att det ser värre ut än det är, att inget är trasigt inuti huvudet eller att jag har slagit ut en massa tänder. Det blåa kommer att försvinna…efter att det har varit lila, rött och gult. Men ändå.

Från en oskyldig bula…

…till krigare.

Känner mig dock lite piggare, har inte sovit lika mycket idag som de tidigare dagarna och har halverat dosen av värktabletter – från 8 till 4. Ikväll kommer min bästa vän över med middag, och det ska bli väldigt skönt att träffa någon som inte är klädd i vit rock och luktar handsprit.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Suz
  25 januari, 2013 at 19:54

  Krya på dig finaste! Kram!

 • Reply
  Elin
  26 januari, 2013 at 07:47

  Ojoj, hade kunnat gå ännu mer illa! Vila ordentligt och krya på dig!
  Kram Elin

 • Reply
  Anna - Trend o träning
  26 januari, 2013 at 18:02

  Fy Helena! Har sett bilderna men kommenterar i bloggen först idag. Inte alls roligt vännen. Jag hoppas du mår lite bättre nu <3

  Stor kram!

 • Reply
  Petra Axlund Stegman
  27 januari, 2013 at 14:24

  Fick du inte tips på blåmärkskräm av läkaren (den jag tipsade dig om på insta och fb). Även Arnica oil ska hjälpa till att snabba på nedtoning av blåmärken.

  Haha … låter som jag är värsta blåmärksexperten men jag ramlade rakt ner på pannan/näsroten när jag gjorde crow pose och då såg jag typ likadan ut som du. Och krämerna hjälpte.

  • Reply
   Helena
   27 januari, 2013 at 17:22

   Nej, faktiskt inte…konstigt nog. Men jag köpte den i förrgår och jag vill inbilla mig att den har hjälpt lite. Det kryper sakta men säkert tillbaka…

 • Reply
  Petra Axlund Stegman
  29 januari, 2013 at 13:26

  Vad skumt att läkaren inte tipsade dig! För det måste han/hon väl fatta att man helst inte vill gå runt och se ut som en tvättbjörn. Men vad bra att du hittade krämen och att den hjälper.

 • Reply
  Skofynd! « Health by Helena
  7 augusti, 2013 at 20:53

  […] I vintras låg jag hemma i en vecka med hjärnskakning. Kombinationen av en kropp som skriker efter rörelse och en hjärna som måste ligga still och […]

 • Leave a Reply