el camino,  minnen

Fina minnen

Igår när jag kom hem efter en mysig fikadate på Blueberry (hurra för ett bra matalternativ på Centralen!) satte jag mig och gick igenom gamla foton inför en coachingmiddag jag ska ha med en kund/vän ikväll. Hon ska ta sig an El Camino de Santiago och jag ska ge henne alla mina bästa tips. Kan inte annat än att längta tillbaka lite…har fortfarande, såhär tre år senare, lite svårt att smälta att jag har gått 800 kilometer i min ensamhet. Märklig känsla, minst sagt.

4 kommentarer

 • Elin

  Men var på centralstationen ligger det då? Letat mig tokig många gånger då jag varit där och inte hittat det.

  Din Caminovandring, nån gång ska jag också ge mej själv den upplevelsen.

 • Annsis

  Gosh. Jag tror jag ska läsa om din vandringsresa nåt tag snart, det var ju helt grymt.
  Och blueberry på centralen – då ska jag väl ÄNTLIGEN hitta tid nån gång.
  Kram & ha en finfin onsdag!

 • Ellinor

  Härligt att kunna blicka tillbaka, minnas och drömma sig iväg igen. Underbart att dessutom kunna inspirerara och komma med tips till någon som skall ta sig an samma utmaning.

 • Lotta

  Haha, jag har inte heller hittat till Blueberry på Centralen – irrat omkring några gånger dock…

  Vilken – mental och fysisk – bedrift att vandra ensam så långt. Heja dig Helena!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.