kost,  mat,  recept

Glutenfritt

Jag äter sällan produkter med gluten, och sedan några år tillbaka är jag sparsam när det gäller pasta, bröd och annat som min mage numera verkligen inte vill beblanda sig med. Ibland fuskar jag och äter en rykande färsk brödbit från grannbageriet, men då betalar det sig alltid i form av en grinig och uppsvälld mage som inte är det minsta kul att ha att göra med.

Idag gjorde jag en av mina glutenfria favorittillbehör till middagskycklingen – vitlöksfräst vitkål. Hacka vitlök, fräs i lite smör. Strimla vitkålen, kasta ner den tillsammans med vitlöken och stek tills kålen blir lite mjuk och får färg. Idag lyxade jag till det med lite babyspenat på slutet – så gott!

Kycklingen är kryddad med Renée Voltaires eldiga örtsalt.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.