morgon

Oplanerat

Klev upp innan tuppen, hoppade in i duschen för att vakna och när jag kom ut pigg och glad(are) hade jag fått ett sms från min första morgonkund som bokade av sin tid. Fick ett par extra vakna och lediga timmar på morgonen, och min första tanke var att åka in till jobbet ändå för att beta av dagens träning. I nästa sekund kom jag på att det står styrka på schemat, och eftersom min kropp inte fungerar optimalt i gymmet på morgonen njuter jag av en lång frukost och en extra kaffe istället. Måndagskvällens fantastiska Hot MOJO ligger kvar i kroppen som en varm filt och jag passar på att ge mig själv en lugn och skön morgon.

Hur är ni – kan ni träna allt, alla tider på dygnet?

En del av min morgon.

2 kommentarer

  • Elin

    Nä du, på morgonen går det lite tung. Kondition går bättre, men pulsen stiger fort fort! Styrka gör sig bäst på em/kvällen för mig. Just nu så blir det dock tyvärr ingenting alls för mig del när en envis förkylning har mig i sitt grepp!
    Men jag älskar ändå tidiga morgnar- dagen blir liksom så mycket längre!
    Ha en härlig tisdag!
    Kram Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.