träningsprylar

Bästa!

Fröken Clarén har hyllat dem länge, och när vi gjorde ett pit stop i Toronto för ett par veckor sedan gjorde jag slag i saken och köpte ett par jag med. Gröna, sköna och med ett alldeles utomordentligt bra ljud…låt mig presentera Bose SIE2i – mina bästa träningshörlurar någonsin. Uppenbarligen blev de bäst i test på Plus i SVT igår också, och jag är inte det minsta förvånad. De sitter helt perfekt, rör sig inte en enda millimeter och står ut med rinnande löparsvett. Jag är i hörlurshimlen!

20130322-120037.jpg

2 kommentarer

  • Ann

    Tack för tips…använder fortfarande de där originallurarna och de är ju inte bara halvbra utan även rätt så snuskiga vid det här laget.
    Ska önska mig de där av påskharen eller nån. Mig själv kanske i värsta fall.
    Kram & trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.