träningsprylar

Bästa!

Fröken Clarén har hyllat dem länge, och när vi gjorde ett pit stop i Toronto för ett par veckor sedan gjorde jag slag i saken och köpte ett par jag med. Gröna, sköna och med ett alldeles utomordentligt bra ljud…låt mig presentera Bose SIE2i – mina bästa träningshörlurar någonsin. Uppenbarligen blev de bäst i test på Plus i SVT igår också, och jag är inte det minsta förvånad. De sitter helt perfekt, rör sig inte en enda millimeter och står ut med rinnande löparsvett. Jag är i hörlurshimlen!

20130322-120037.jpg

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ann
  22 mars, 2013 at 13:43

  Tack för tips…använder fortfarande de där originallurarna och de är ju inte bara halvbra utan även rätt så snuskiga vid det här laget.
  Ska önska mig de där av påskharen eller nån. Mig själv kanske i värsta fall.
  Kram & trevlig helg!

  • Reply
   Helena
   22 mars, 2013 at 14:52

   Alltså, de där Apple-lurarna…de är ett skämt. Byt NU, för det är du värd!!!

  Leave a Reply