Okategoriserade

Skofynd!

Vårrensning grande pågår i casa Helena och jag slänger, ger bort och säljer. Imorse runt 6 (när jag inte kunde sova för att solen strålade och fåglarna sjöng morgonvisor) hittade jag något som säkert någon av er läsare är intresserade av!

Mina rosa Adidas Adizero Aegis 2 som jag köpte för ett par år sedan men bara har sprungit i två gånger(!) vill gärna flytta hem till någon annan. 220 gram lätta, snabba och dessutom precis hur snygga som helst, men de passar tyvärr inte riktigt med mina gjutna inlägg. Innersulorna är därmed helt oanvända…och dessutom blommiga.

Storlek:
US 7,5
UK 6
EUR 39

Nypriset var 1300 kronor men fyndpriset är mindre än hälften – 600 spännFörst till kvarn, maila mig på helenateodora@hotmail.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.