kost mat

eat your greens

Gröna grönsaker. Som små skatter fullproppade med vitaminer, mineraler, fibrer och annat som kroppen bara jublar över. Mixa ner dem i en smoothie eller ät dem som jag gjorde idag – tillsammans med en ungsbakad sej kryddad med enbart peppar och Renée Voltaires himmelskt goda örtsalt med ramslök. Ja, och en bit avocado och ett stekt ägg. Superenkelt och gott!

Brysselkål – veckans mest underskattade grönsak.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anna - Trend o träning
  20 mars, 2013 at 22:19

  Mumsigt! Och ja – jag föredrar att ÄTA dem istället för att dricka.. 😉

  Kram & krya på dig!

 • Reply
  anneliten
  20 mars, 2013 at 22:37

  Varför äter jag bara brysselkål till jul? Det som är så gott! Och nyttigt! Nu ska jag genast ändra på det. Brysselkålshopping imorrn.

 • Reply
  Miranda
  20 mars, 2013 at 23:22

  Tack för bra middagstips! Synd bara att jag läste det efter dagens handling.. men imorrn blir det fisk och gröna grejjer! 🙂

 • Leave a Reply