utmaningar

Mässpirr

Tog en spontan söndagssväng till Vildmarksmässan trots att solen gassade från en klarblå himmel. Det är lite för kallt för min smak ute ännu, så jag har inga problem att vara inomhus trots att det stora eldklotet lyser.

Jag gillar att gå runt där på mässan, drömma mig bort och slås av hur fantastiskt mycket det finns kvar att upptäcka i världen. För tre år sedan var jag på samma mässa och fyllde på med de sista inför mitt lilla Spanien-äventyr, och det var ju inte utan att det kröp lite i kroppen av längtan idag…längtan efter ett nytt äventyr att bita i. Pusselbitar av vad som kan komma att bli verklighet lades på bordet när jag och mitt mäss-sällskap tog en kaffe efteråt. Time will tell, och då kommer jag självklart att tell you.

Till dess lever jag på mina minnen.

Pure freedom.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.