mat,  matfusk

Vad är det här…egentligen?

Plötsligt dök något riktigt märkligt upp i min feed på Facebook. Helt kalorifria livsmedel…vem stoppar i sig det här!? Troligen jättenyttigt och naturligt för kroppen…not. Lite kalorifri (och näringslös) bacondip någon?

3 kommentarer

  • Martina

    Hahaha tänkte samma sak när jag såg en annons på någon sida, en tjej som sålde kalorifri ”mat”. Innehåller det noll kalorier så är det baske mig inte mat. Ungefär lika logiskt som att stoppa i sig…tja…träbitar? bara för att fylla magsäcken o inte känna sig hungrig… Hjälp…

  • ewa

    Jag tänkte samma sak när jag såg det på min facebook, men nu när jag ser det igen och läser ”på diet”, så fattar jag ju att det måste vara för personer som går på diet inför bodybuilding- & fitnesstävlingar. Och det är väl en grupp människor som inte är direkt kända för att vara särskilt intresserade av nyttig och hälsosam mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.