sjukdom

Tecken

Jag kände det redan när klockan ringde igår, att något inte var som det skulle. Så trött som jag var då är jag aldrig på morgonen, inte ens när klockan ringer strax innan 5. Kroppen ville verkligen inte vara med och jag somnade t.o.m. om på bussen till jobbet. Inte likt mig, och ett uppenbart tecken på vad som komma skulle.

Mycket riktigt. Efter första kunden var jag helt slut och kallsvettig, och det var bara att vända på klacken och åka hem igen. Sov hela dagen, kände ett kryp i halsen på kvällen och idag är jag kvar i sängen. Jag är väldigt glad att jag inte kämpade emot igår utan faktiskt åkte hem när kroppen sa ifrån – det betyder nog att mitt tillfrisknande kommer att gå en dag snabbare. Sömn, vätska och en massa bra energi till kroppen är a och o idag…snart kommer jag att vara på benen igen.

A sad soul can kill you quicker than a germ.  ~John Steinbeck

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sofie
  19 mars, 2013 at 11:35

  Usch, drygt att bli sjuk.. krya på dig!

 • Reply
  Bella
  19 mars, 2013 at 13:20

  Krya på dig. Det där med att lyssna på kroppen är inte alltid det lättaste..

 • Reply
  Fyscoachen
  19 mars, 2013 at 17:08

  Krya på dig vännen! Jag är tyvärr också hemma från jobbet idag, magsjuka. Suger!

 • Reply
  mamma
  19 mars, 2013 at 20:22

  Varm kram 🙂

 • Reply
  Ann
  19 mars, 2013 at 20:35

  Krya på sig sötnos! Och kloka, fina du som åkte hem så snart.

 • Reply
  Sanna Backman
  20 mars, 2013 at 07:38

  Krya på dig fina Helena! Vi håller ställningarna på jobbet tills du är tilbaka 😉 Kram

 • Leave a Reply