sjukdom

Tecken

Jag kände det redan när klockan ringde igår, att något inte var som det skulle. Så trött som jag var då är jag aldrig på morgonen, inte ens när klockan ringer strax innan 5. Kroppen ville verkligen inte vara med och jag somnade t.o.m. om på bussen till jobbet. Inte likt mig, och ett uppenbart tecken på vad som komma skulle.

Mycket riktigt. Efter första kunden var jag helt slut och kallsvettig, och det var bara att vända på klacken och åka hem igen. Sov hela dagen, kände ett kryp i halsen på kvällen och idag är jag kvar i sängen. Jag är väldigt glad att jag inte kämpade emot igår utan faktiskt åkte hem när kroppen sa ifrån – det betyder nog att mitt tillfrisknande kommer att gå en dag snabbare. Sömn, vätska och en massa bra energi till kroppen är a och o idag…snart kommer jag att vara på benen igen.

A sad soul can kill you quicker than a germ.  ~John Steinbeck

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.