sjukdom vila

Taggtråd

Jag fick feber igår eftermiddag när jag hade landat i soffan efter det iskalla långpasset. Feber och en vilopuls på 80 slag, när den normalt brukar ligga strax under 50. Man behöver ju inte vara Einstein för att förstå att kroppen ville säga mig något (typ: du har just sprungit 2 mil med en infektion i kroppen – idiot), så jag stannade kvar i soffan hela kvällen.

Idag – efter 9 h(!) sömn – är min kropp en grad svalare och pulsen normal, men jag har en hals som känns som en blandning mellan sandpapper och taggtråd. Inget vidare skön med andra ord, och jag inser att jag bör stanna inne och göra ingenting om jag inte ska bli rejält sjuk nu. Det där strålande och varma vädret som skulle besöka Stockholm idag verkar ändå lysa med sin frånvaro, så jag passar på att ta en vilodag hemma med ett par filmer och några tidningar som jag aldrig hinner läsa annars.

Sysslolös? Not so much.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  14 april, 2013 at 08:11

  Den är smart den där kroppen, när den protesterar.. 🙂
  Krya på dig!

 • Reply
  Åsa
  14 april, 2013 at 08:17

  Krya på dig! kram

 • Reply
  M
  14 april, 2013 at 09:24

  En mycket passande vägg i fröken Helenas hem 🙂

 • Reply
  Saras Träningblogg
  14 april, 2013 at 17:14

  Åh nej va typiskt!! Krya på dig!

 • Reply
  Sara Borg
  14 april, 2013 at 19:02

  Fy, inte kul att bli sjuk 🙁
  Jag sprang 24 km igår och mådde pyton efteråt. Var tvungen att kräkas till och med efter att jag duschat. Trots att jag inte alls sprungit fort eller så. Men tydligen var det för tufft för dagsformen. Bara att vila och efter ett par timmar var jag ok igen. Det blev middag två gånger, lite TV i soffan och tidig säng. Idag är jag som vanligt igen. Vilar från träning dock.

 • Reply
  Karin FitnessochHälsa
  14 april, 2013 at 21:54

  Hoppas taggtrådskänslan i halsen försvinner kvickt! Vet hur ruskigt hemskt det är att vara sjuk… Men vila brukar ju vara en bra medicin!

 • Reply
  Sjukstuga « Health by Helena
  15 april, 2013 at 15:45

  […] kommenteratKarin FitnessochHälsa om TaggtrådSara Borg om TaggtrådSara Borg om Biggest loser – ja eller nej?Saras Träningblogg om […]

 • Leave a Reply