sjukdom

Sjukstuga

Ja, den där taggtråden jag kände i halsen igår utvecklades till hög feber, en vansinnigt ond hals, rosslande luftvägar och en hosta som känns som att den ska riva sönder hela bröstkorgen. Hela eftermiddagen igår spenderades under dubbla filtar i soffan, och eftersom termometern fortfarande visade 39 grader (mot mitt normala 36,5) imorse så jag gick till läkaren för att kolla vad det är som inte står rätt till.

Efter över en timme hos läkaren med blodprov, syresättningsprov (eftersom det är tungt att andas och lungorna gör ont) och EKG konstaterades att det är ett elakt virus som har flyttat in i min kropp, och att det enda jag kan göra är att vila och låta kroppen ta hand om det. Fick med mig hostmedicin och somnade sen i fyra timmar(!) i soffan när jag kom hem. Kroppen är uppenbarligen inte alls frisk och jag räknar med att bli liggande här hemma i ytterligare några dagar. Blä.

 

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.