sjukdom

Sjukstuga

Ja, den där taggtråden jag kände i halsen igår utvecklades till hög feber, en vansinnigt ond hals, rosslande luftvägar och en hosta som känns som att den ska riva sönder hela bröstkorgen. Hela eftermiddagen igår spenderades under dubbla filtar i soffan, och eftersom termometern fortfarande visade 39 grader (mot mitt normala 36,5) imorse så jag gick till läkaren för att kolla vad det är som inte står rätt till.

Efter över en timme hos läkaren med blodprov, syresättningsprov (eftersom det är tungt att andas och lungorna gör ont) och EKG konstaterades att det är ett elakt virus som har flyttat in i min kropp, och att det enda jag kan göra är att vila och låta kroppen ta hand om det. Fick med mig hostmedicin och somnade sen i fyra timmar(!) i soffan när jag kom hem. Kroppen är uppenbarligen inte alls frisk och jag räknar med att bli liggande här hemma i ytterligare några dagar. Blä.

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Miss Agda- Småbarnsliv o Endorfiner
  15 april, 2013 at 16:43

  Krya på dig! Jobbigt med dumma virus…

 • Reply
  Emelie
  15 april, 2013 at 16:51

  Krya på dig! Jag har (ovanpå den vanliga graviditetsnästäppan) drabbats av förkylningen från helvetet, efter att ha haft magsjukorna från helvetet. Och ute är det vår. Men så länge jag känner att jag skulle kunna träna om jag bara inte höll på att implodera av snor så försöker jag vara pepp ändå…

 • Reply
  Snorkkis
  15 april, 2013 at 18:46

  Nej men stackare. Krya på dig söta du!

 • Reply
  Maria
  15 april, 2013 at 19:24

  Usch så trist!! Hoppas du kryar på dig snart. Inte kul när våren kommer att vara sjuk.

 • Reply
  Annika - strongday.se
  15 april, 2013 at 20:11

  Åh, krya på dig. Ebay finns som sysselsättning – eller hur var det förra gången du var sjuk? 😉

 • Reply
  Aniika
  15 april, 2013 at 20:30

  Blä vad trist. Hoppas du snart är på banan igen!

 • Reply
  M
  16 april, 2013 at 04:34

  Usch, det låter som du fått det som drabbade mig tre dagar efter Vasaloppet. Den var seg kan jag lova, bara att hänga i och låta tiden ha sin gilla gång. Krya på dig och försök att mysa när du väl är hemma även om det är ofrivilligt. Kram

 • Reply
  Sanna Backman
  16 april, 2013 at 08:15

  Krya på dig fina Helena!!
  Kram

 • Reply
  Lotta
  16 april, 2013 at 12:41

  Krya, krya, krya!!

 • Leave a Reply