the academy

Vill du bli PT?

Isåfall tycker jag att du ska bege dig till Norrbyvägen 32 i Bromma onsdagen den 24 april, då The Academy anordnar ett ”Meet & Greet” för alla som är intresserade av PT-yrket eller vill vidareutbilda sig inom träning och hälsa. Det bjuds på inspiration, föreläsningar, mingel och nätverkande, och jag planerar att åka dit för att få chansen att hälsa på gamla kursare och tacka mina fantastiska lärare för att de hjälpte mig att hitta helt rätt här i yrkeslivet!

Anmäl er på eventets Facebook-sida så ses vi där..väl?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Karin FoH
  2 april, 2013 at 20:24

  Tack för tipset, Helena! Kommer bege mig dit för nog är jag sugen på det där PT-yrket! 🙂
  Vi ses där då!

 • Reply
  Lena
  3 april, 2013 at 09:31

  Ja! Jag ska gå =)
  Lånar din bild och bloggar om det, om det är okej?!

  • Reply
   Helena
   3 april, 2013 at 10:04

   Självklart – kör! Jag har själv lånat bilden av The Academy. 🙂

  Leave a Reply