träningsprylar

Boostad lördag

Min helg har startat med en lång morgonpromenad runt min vackra, soliga stad med mina fötter i ännu icke lanserade Adidas Adios Boost. I september släpper Adidas en uppdaterad version av den sko som har vunnit flest marathonlopp i världen – Adizero Adios – denna gång med den nya och omtalade Boost-tekniken. Redan igår fick jag dock ett par för att testa (jippi!!!), och eftersom jag har vilodag från löpningen idag var det ingen som helst tvekan om att en boostad promenad stod på agendan när jag vaknade imorse.

Vilken sko! Jag kunde ju självklart inte låta bli att springa några hundra meter lite här och där, och vilken fantastisk känsla jag hade i steget! Det är ingen överdrift att säga att jag studsade fram, och jag kan knappt vänta tills jag får sticka ut och springa på riktigt i dem. Mina älskade Marathon 10  kan nog för första gången på några år känna sig lite besegrade. Imorgon ska jag springa igen, och då tänker jag åtminstone  köra delar av passet i mina nya, fina skor (dumt att springa för långt i en helt ny modell såhär tätt inpå maran…). Återkommer med en mer ingående analys, men jag älskar dem redan!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.