löpning

Fula bilder

Ibland funderar jag och fascineras över alla käcka och pigga träningsbilder som läggs ut på diverse bloggar, Instagram och Facebook. Strålande människor som ler och svettas ymnigt – bilder fyllda med lyckoendorfiner och med en pigg bildtext som får vem som helst att fatta att träning är som att besöka himmelen på jorden för en stund.

Så är det ju i och för sig, men ni ska inte tro att alla de där bilderna vi ser är ett ögonblicksverk där skärpa, fokus och motiv sitter som en keps på första försöket. Nej, det finns en annan sida av myntet också. Faktumet slog mig när jag stod på löpbandet idag och körde mitt näst näst sista pass inför den stora drabbningen den 1 juni, och samtidigt försökte ta en actionbild för att lägga ut på Instagram. Det gick sådär kan vi väl säga, och jag fick mig ett gott skratt när jag kollade igenom bildserien. Förresten gick det inte så j*vla bra när jag efter passet försökte ta en stillbild heller…jag simmade liksom ur bild.

Anyway. Jag ger er; ”bilderna som är för fula för bloggen”. Vi har alla tagit dem, förkastat dem och raderat dem. Ibland behöver vi dock belysa att vi inte alltid är sådär snyggt svettiga och leende som vi oftast är på Instagramoch att det är helt ok. Huvudsaken är att träningspasset blev av och att endorfinerna sprutade ur öronen efteråt!

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.