Holistic

Vackrast idag

Nu ikväll gick Holistics Kokosfest anno 2013 av stapeln och jag tog med min bästa vän och drog dit efter jobbet. Kokos är ju bevisat riktigt bra grejer och förtjänar faktiskt en egen fest kan jag tycka, och idag insåg jag precis samma sak som jag gjorde på festen förra åretatt jag borde äta mer kokos. Jag äter ju kokosolja lite sporadiskt då och då, men tror faktiskt inte att det skulle skada att göra det varje dag – snarare tvärtom. Fick ett tips för ett tag sen från en kille med koll om att det tydligen är jättegott med en tesked kokosolja i kaffet…och kaffe dricker jag ju varje dag. Ska testa det imorgon bitti!

Jfine Cuisine stod för maten ikväll, och förutom att kokos-smoothien vi fick som aptitretare var bland det godaste jag har druckit på länge så måste tallriken med raw food-snittar vara det vackraste som har serverats i matväg på ett bra tag. Vi borde kokosfesta mycket oftare!

2 kommentarer

  • Miss Agda- Småbarnsliv o Endorfiner

    Jag använder jättemycket kokosolja (steker allt i den), men kokosolja och kaffe låter bara för vidrigt alltså… Men kanske värt att testa!
    Missade festen för andra året i rad, ensam hemma med barnen. Det var synd, för denna årliga fest verkar riktigt härlig. Nästa år så.

  • Ellinor

    Det verkar ha varit en trevlig kväll.
    Jag älskar verkligen kokos i alla dess färger (höll jag på att skriva) och former. Roligt att med dagens tillskott i butikerna dessutom kunna använda det mer och mer – till saker som man kanske förr inte ens tänkte på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.