Okategoriserade

Maragodis?

Vissa delar längs Stockholm Marathon-banan är lite mindre roliga än andra, och varvet runt Djurgården är en sådan del. Dåligt med publik, inte lika mycket underhållning längs banan och det känns mer eller mindre som en mil som bara ska betas av. Förra året roade jag mig med lite andningsövningar och annat därute för att få tiden att gå, och nu funderar jag på vad jag ska göra i år.

Nu kanske jag har kommit på en lösning – jag ska provsmaka godis! Min kära kollega kom med en påse energi till mig igår, och även om jag inte äter godis i vanliga fall så kan jag tänka mig att tillbringa en mil med att småäta Jelly Beans med lite extra drag i för att slå ihjäl en mil. Kan kanske vara välbehövligt inför sista biten..?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.