morgon

Pigg(are än någonsin)

Jag är ju väldigt morgonpigg, det vet ni som känner mig (online och irl). Nu när våren har kommit är jag om möjligt ännu piggare, och imorse tyckte min kropp att 04.47 var en bra tid att vakna. Vakna och vara pigg, that is. Ingen idé att ens försöka somna om i det läget, bara att kliva upp och kicka igång tisdagen – en tisdag som enligt prognosen ska bli solig och varm som en liten försmak av sommaren.

Jag slutar redan ett par timmar efter lunch (heja möjligheten att planera sin egen tid!) och då tänker jag utnyttja den på bästa sätt genom att knyta på mig löparskorna och lapa lite sol. Känner på mig att det här blir en riktigt bra dag!

Vad gör ni med försommartisdagen?
20130507-064627.jpg

3 kommentarer

  • Sara Borg

    Själv kom jag inte upp förrän strax efter 6 idag så det blev lite stressigt att hinna till jobbet till 7. Överlycklig över sol, värme och fågelkvitter när jag slutade för dagen så jag drog på mig löpardojorna och stack till skogs! Backintervaller i elljusspåret blev kvällens nöje. Så grymt härligt med vår 🙂

  • Ellinor

    Känner igen mig i det där…tycks vakna tidigare och tidigare varje dag, i synnerhet de dagar då jag är ledig och borde kunna sova ut. Men jag misströstar inte. Älskar de lugna morgnarna och ser hellre att jag kommer upp i tid och får ut mesta möjliga av dagen snarare än sover bort den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.