GoCoCo,  löpning

T minus 3 days…

Ja, nu närmar det sig. Nyss var det 100 dagar kvar, och nu är det bara…3. Adrenalinet har varit igång i kroppen i några dagar och vi är många som längtar efter det där startskottet med skräckblandad förtjusning. Självklart känner man (jag) som vanligt efter lite extra mycket den här sista veckan innan lopp. Har jag inte lite ont i halsen? Är jag inte liiite täppt? Lite varm? Är inte vänster vad lite märkligt stel?

Igår kände jag mig faktiskt lite hängig(!?) och hade tungt huvud hela dagen, så jag bestämde mig för att gå och lägga mig väldigt tidigt – redan 20.30 – och sova bort det. Idag känner jag mig piggare, men jag kommer att hoppa över mitt tänkta löppass som jag hade tänkt köra idag. Det jag inte har i benen nu inför lördag kommer jag garanterat inte att få på ett litet pass där jag kanske istället riskerar att bli sjuk. Jag vilar istället. Vilar, kör rörlighetsträning, vilar mer, dricker vatten, äter mat och vilar lite till. Och sover med rosa Gococo-sleeves såklart…det gör väl alla?

Suddigt men bekvämt.

2 kommentarer

  • Ann

    Åh heja heja HEEEJA HEEELEEEEENA, ska jag ropa efter dig på lördag! Du måste ha en show off på outfiten bara, så jag vet vad jag ska spana efter!

  • Annie

    Låter som perfa maratonform! 🙂 jag avskyr skrevet! Får svullna fötter- måste ha strumpor! Men jo- sover i kompression alltid 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.