kost,  mat,  mitt Stockholm

Kura Café

Mitt i alla marathoninlägg som fullständigt svämmar över i bloggosfären just nu måste jag slänga in ett restaurangtips. Ingen har väl knappast missat att fantastiska K25 har öppnat på Kungsgatan 25 här i Stockholm? Har ni missat det så måste ni gå dit – det är en food court med en tydlig känsla av New York och väldigt lite känsla av tråkiga food courts á la svenska shoppinggallerior.

Igår testade jag en av alla pärlor under K25:s tak – Kura Café – ett hälsokoncept från Nya Zeeland med nyttig mat och eget lokalodlat kaffe. Köpte en Smoked salmon super salad, och den var verkligen helt sjukt god! Rökt lax, råris, linser, broccoli, tomater, cole slaw på rödkål, fetaost…det fanns verkligen inte en enda liten del av salladen jag inte gillade. 95:- för en sallad kan låta dyrt, men den här var verkligen värd vartenda öre!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.