kost mat mitt Stockholm

Kura Café

Mitt i alla marathoninlägg som fullständigt svämmar över i bloggosfären just nu måste jag slänga in ett restaurangtips. Ingen har väl knappast missat att fantastiska K25 har öppnat på Kungsgatan 25 här i Stockholm? Har ni missat det så måste ni gå dit – det är en food court med en tydlig känsla av New York och väldigt lite känsla av tråkiga food courts á la svenska shoppinggallerior.

Igår testade jag en av alla pärlor under K25:s tak – Kura Café – ett hälsokoncept från Nya Zeeland med nyttig mat och eget lokalodlat kaffe. Köpte en Smoked salmon super salad, och den var verkligen helt sjukt god! Rökt lax, råris, linser, broccoli, tomater, cole slaw på rödkål, fetaost…det fanns verkligen inte en enda liten del av salladen jag inte gillade. 95:- för en sallad kan låta dyrt, men den här var verkligen värd vartenda öre!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  30 maj, 2013 at 11:05

  Tack för K25-tips. Åker till sthlm i morgon och behöver alla tips jag kan få! Kura har jag testat innan (där de låg tidigare!) och jag bara älskar!! Så fantastiskt gott och fräscht!

 • Reply
  uppochhoppa
  30 maj, 2013 at 11:29

  Åh yummie yummie! det får man lov att testa!

 • Reply
  Sanna Backman
  30 maj, 2013 at 13:09

  Åh, visst är det bra där!? Jag och David var där och medan han satsade på en dubbel hamburgare á la Vigårda åt jag också på Kura café. Så fräscht! 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  30 maj, 2013 at 15:11

  Lät riktigt smaskigt!
  Det behövs lite annat i bloggosfären utöver mara-tips just nu… 😉

 • Reply
  Saras Träningblogg
  30 maj, 2013 at 19:50

  Restaurangtip är ju alltid bra, man måste ju äta även att det är marathon-hysteri 😉

 • Reply
  Aniika
  30 maj, 2013 at 21:34

  Bra tips! Jättekul att träffa dig idag. STORT lycka till på lördag, du kommer vara grym!

 • Leave a Reply