löpning,  mitt andra marathon(?)

Nu är det idag.

Jag har sovit som en stock i nästan 8 timmar (plus den timmen jag tupplurade igår kväll). Adrenalinet har flödat i kroppen i en vecka, 99% av mina tankar har ägnats åt den här dagen (ja, det börjar bli tjatigt för min stackars hjärna) och igår när jag hämtade ut min nummerlapp och promenerade förbi Stadion fick jag gåshud. 1:a juni är idag, jag ska äntligen få springa 42 195 meter runt min vackra hemstad och jag är redo. Jag har siktet mot mitt mål, jag kommer att göra allt jag förmår för att nå det och om ni ser mig och mina chockrosa strumporheja allt vad ni orkar! 
Vill ni följa mig på SMS så skickar ni SM 9279 till nummer 72700, eller följ mig på Stockholm Marathons leaderboard.

STORT lycka till ni som ska springa – Annika, Terese, AnnieJessica, CoynthaLofsan, JennyPernilla, Kenth, KarinMirre och alla ni andra – NU KÖR VI!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.