löpning,  träningsprylar

Sista milen

Söndag. Sex dagar(!!!) kvar till maran och jag avverkade precis mitt näst sista löppass – en mil runt Kungsholmen i strax under marafart med insprängda tusingar i lite högre tempo. Vädret bjöd på gassande sol och motvind, och får jag ha åsikter kring det så tycker jag personligen att det var lite för varmt ute. Prognosen för den 1 juni pekar dock mot runt 20 grader och molnfritt, så det är bara att gilla läget. De som sprang i det vidriga vädret förra året önskade nog både en och två gånger längs vägen att solen hade tittat fram…

Jag funderar lite över mitt klädval på lördag. När du ska springa 42 kilometer gäller det att ha något riktigt bekvämt på kroppen, och gärna något (gärna inte svart) som syns bra så att alla som står och hejar lätt kan hitta dig. Det enda jag har bestämt är att jag självklart springer i ett par kompressionsstrumpor från Gococo. Skönare strumpor har jag aldrig provat, och i fredags trillade ett par färgglatt cerise ner i min brevlåda – law of attraction (tack Gococo!)

I övrigt lutar det åt kortare tights, värmen kommer att ta nog med energi av mig ändå. Kvar är då överdelen, och där är jag inte alls klar med vad jag ska välja. Idag sprang jag i ett superskönt och skrikande rosa linne från Victoria’s Secret VSX Sport (nej då, de gör inte bara världens snyggaste och skönaste underkläder). Det skulle vara skönt att springa i på lördag, men tyget är alldeles för tunt och känsligt för att sticka hål i med säkerhetsnålar. Tur att jag har mycket vila på agendan den här veckan så att jag hinner styra upp detaljerna.

Spikade.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.