helena testar

Stans mjukaste hår?

Som bloggare får man förfrågningar om att testa både det ena och det andra, och i 9 fall av 10 tackar jag nej eftersom det ofta är produkter som inte tilltalar mig. Ibland kommer det dock något intressant, och i fredags fick jag hem ett nytt schampo och balsam från DermOrganic – ett amerikanskt märke som specialiserar sig på 100% organiska och veganska produkter som är fria från sulfater och inte testade på djur. Den nya serien som lanseras på salonger nu innehåller ekologisk arganolja som visst ska vara väldigt återfuktande och vårdande, något vi väl alla som tränar och duschar mycket behöver?

Nu på kvällen – efter min älskade söndagstupplur och innan jag lade mig på spikmattan en stund – testade jag produkterna för första gången, och jag måste säga att håret känns väldigt mjukt och härligt nu efteråt. Jag brukar gilla schampo och balsam som doftar gott, så jag blev först lite besviken när schampot knappt doftade någonting alls…tills jag öppnade flaskorna med Masque Hair Repair och Leave-in Treatment, that is – de doftar helt ljuvligt!

Väldoftande, mjukgörande och snällt mot både kropp och jordklot – det måste väl vara ett vinnande koncept?

3 kommentarer

  • Karin

    Just det märket fick jag tips om igår. Måste provas!

    Jag testar nu Body Shops rainforestserie som är rätt reko ingrediensmässigt, men är inte speciellt förtjust. Håret känns fett och strävt på samma gång. Hoppas att det blir bättre efter en tid, när allt silikon är urtvättat och håret har balanserat upp sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.