träningsprylar

Hjälp!

Jag vet att det sitter en massa löpare och läser det här, och nu behöver jag er proffshjälp. Mitt i all asfaltslöpning som jag ägnar mig åt här i min hemstad har jag ett annat, lite annorlunda, äventyr i kikaren. Det innefattar väldigt lite asfalt och väldigt mycket annat, och jag har börjat inse att jag behöver lite saker som jag ännu inte äger.

En sådan sak är en smidig ryggsäck med plats för vätska och en mindre packning, och jag letar såklart efter den allra bästaAndréa, Snorkkis, Mirre och Jessica – ni borde ha stenkoll på det här!?  Någon annan som är expert på ryggsäckar?

Talande.

8 kommentarer

 • Karin

  Jag är väldigt nöjd med mina ryggsäckar från Osprey. Jag har en Osprey Raptor 10 och en Osprey Manta 20. Den större rymmer ombyte och necessär om jag springer/cyklar till jobbet. Båda har medföljande vätskeblåsa med slang och en smart magnet på munstycket till slangen så att det fäster mot bröstremmen. Tycker de sitter bra när jag springer, även om de egentligen är till för cykling, och kvaliten är jättebra. Säljs på Addnature.

 • Eliana

  Jag är absolut ingen löpare men har flera välsittande ryggsäckar från Dakine, med plats för 2-4 liters camelback för vatten i.
  Alla 3 sitter som en smäck när jag åker skidor, går uppför berg mm
  Har de även när jag vandrar osv.
  Nyfiken på nya äventyret!
  Tänkte på dig senast häromdagen när jag fick meddelande från mannens farmor och faster som är ute på El Camino. 🙂

 • Tina

  Och jag skulle behöva hjälp med att välja en lämplig ryggsäck för Caminon. Vad hade du för modell och storlek?

 • Jenni

  Jag vill bara säga att även om de är dyra som tusan så har Klättermusen helt galet sköna ryggsäckar, man tror knappt att man bär på något. Ett butiksbiträde sa att han inte ens vågar prova den själv för han vet att det finns ”no going back”. Jag rekommenderar dessa å de varmaste, å de har vätskefack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.