träningsprylar

Hjälp!

Jag vet att det sitter en massa löpare och läser det här, och nu behöver jag er proffshjälp. Mitt i all asfaltslöpning som jag ägnar mig åt här i min hemstad har jag ett annat, lite annorlunda, äventyr i kikaren. Det innefattar väldigt lite asfalt och väldigt mycket annat, och jag har börjat inse att jag behöver lite saker som jag ännu inte äger.

En sådan sak är en smidig ryggsäck med plats för vätska och en mindre packning, och jag letar såklart efter den allra bästaAndréa, Snorkkis, Mirre och Jessica – ni borde ha stenkoll på det här!?  Någon annan som är expert på ryggsäckar?

Talande.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Andréa
  28 juni, 2013 at 07:53

  Kom förbi butiken nästa vecka så får du prova lite olika. Jag har 3 olika och jag tror vi kommer ha alla (plus några till) inne.

 • Reply
  Karin
  28 juni, 2013 at 08:37

  Jag är väldigt nöjd med mina ryggsäckar från Osprey. Jag har en Osprey Raptor 10 och en Osprey Manta 20. Den större rymmer ombyte och necessär om jag springer/cyklar till jobbet. Båda har medföljande vätskeblåsa med slang och en smart magnet på munstycket till slangen så att det fäster mot bröstremmen. Tycker de sitter bra när jag springer, även om de egentligen är till för cykling, och kvaliten är jättebra. Säljs på Addnature.

 • Reply
  Eliana
  28 juni, 2013 at 09:23

  Jag är absolut ingen löpare men har flera välsittande ryggsäckar från Dakine, med plats för 2-4 liters camelback för vatten i.
  Alla 3 sitter som en smäck när jag åker skidor, går uppför berg mm
  Har de även när jag vandrar osv.
  Nyfiken på nya äventyret!
  Tänkte på dig senast häromdagen när jag fick meddelande från mannens farmor och faster som är ute på El Camino. 🙂

 • Reply
  Tina
  28 juni, 2013 at 10:40

  Och jag skulle behöva hjälp med att välja en lämplig ryggsäck för Caminon. Vad hade du för modell och storlek?

 • Reply
  Snorkkis
  28 juni, 2013 at 16:56

  Spännande äventyr! Jag har en äldre variant av denna: http://www.salomon.com/se/product/xt-wings-10-3-vest-w.html . Är kanon och funkar också att ha vätskepåse på ett par liter i, och västen är gjord så att slangen går att ha ergonomiskt. Bäst idé är säkert att gå till Andréa och få testa ryggsäckarna – viktigt att den sitter perfekt!

  • Reply
   Helena
   28 juni, 2013 at 19:40

   Tack Snorkkis – ska hälsa på Andréa nästa vecka! 🙂

 • Reply
  Jenni
  29 juni, 2013 at 10:14

  Jag vill bara säga att även om de är dyra som tusan så har Klättermusen helt galet sköna ryggsäckar, man tror knappt att man bär på något. Ett butiksbiträde sa att han inte ens vågar prova den själv för han vet att det finns ”no going back”. Jag rekommenderar dessa å de varmaste, å de har vätskefack!

 • Reply
  Nu gör jag det! « Health by Helena
  6 juli, 2013 at 20:05

  […] ett par veckor tillbaka har jag på allvar tänkt på att ta mig den där sträckan på 90 kilometer mellan Sälen och […]

 • Leave a Reply