styrketräning

Quick fix

Nej, jag tror självklart inte på en enda quick fix när vi pratar om träning och att komma i form. Däremot kan en quick fix när det kommer till endorfinpåslag och trötta muskler vara på sin plats ibland. Som idag t.ex., när min enda lucka för att träna var nu på kvällen medan en tvättmaskin snurrade. Ibland behöver inte träning ta särskilt mycket tid.

Kvällens recept: löparskor på, iväg på ett varv runt min ö som är sköna 2 km i omkrets. Hitta en lekpark, gör 50 räckhäv och 70 armhävningar (och håll räkningen i sanden så att du slipper tänka) med hjälp av en lekställning. Iväg på ett nytt varv runt ön med uppdraget att slå den förra tiden…och gör det med nästan en halv minut. KLART. Knappt en halvtimme av livet har gått och mjölksyran sprutar!

Svettig, full med endorfiner och lite starkare än igår. WIN!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.