morgon sommarpratare

Eftertanke

Ännu en strålande morgon på en av mina favoritplatser på jorden. Morgonpromenaden började lite segt p.g.a. gårdagens äventyr i källargymmet, men efter tio minuter var kroppen med mig igen. Dagens sommarprat i mina öron blev Martha Ehlins, och det gav mig rejält med perspektiv på tillvaron. Min promenad gick från att känna mig smått irriterad på en ond ländrygg till att gråtandes stå och äta vildhallon i en skogsglänta och inte ha en tanke på ett fånigt ryggont. Har ni inte lyssnat på Martha tycker jag att ni ska göra det. Nu.

En del av min promenad.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  26 juli, 2013 at 10:31

  Ibland behöver man perspektiv, så man tänker på vad som är viktigt. ♥

  Stort grattis till marklyftet förresten! Grymt!!! 🙂

 • Reply
  Linnéa i Colorado
  26 juli, 2013 at 16:47

  Fantastiskt sommarprat! Och så behaglig röst…

 • Leave a Reply