glädje,  mitt dalarna

Underbart!

Tänk vad lycklig jag kan känna mig över småsaker. Som att vakna pigg och utsövd. Ta en morgonpromenad i solen. Få ett leende från en bybo. Klappa en okänd men morgonkelig katt. Ta en kopp svart kaffe och andas. Konstatera +20 grader redan innan någon knappt har vaknat.
Eller över att ta en svettig kvällspromenad när solen fortfarande steker. Titta ut över sjön och komma ihåg badet tidigare under dagen. Känna grilldoften när jag kommer hem och få äta middag tillsammans med nära och kära. Dricka rosé och skratta. Spela kort till småtimmarna.

Jag älskar fan den här sommaren!

Jaaa, jag visar magen trots att jag inte har något (synligt) sixpack.

3 kommentarer

  • Ann

    Jag med! Det är den bästa sommaren sedan…1994! Halleluja. Låt den inte ta slut förrän hösten kommer (för den gillar vi ju också, right?).
    Kram! Njut!!!

  • Pernilla törnell

    Va glad jag blir över din inställning till livet! Skönt med någon som uttrycker tacksamhet över sånt som andra tar för givet. Precis som du är jag lycklig över det vackra i vardagen såsom en skön morgonjogg i ett vackert Bohuslän, mina friska pigga 2-åringar och god mat. Med en positiv inställning kommer man långt! Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.