glädje mitt dalarna

Väck mig inte, tack.

Efter en lugn förmiddag i solen på verandan med ömsom slummer, ömsom bokläsning och sudoku tog jag och min kusin den korta promenaden upp till den lilla dammen med det kalla vattnet. Solen stod högt på himlen, i luften låg en lätt bris och de två doppen vi tog var helt magiskt sköna. Vägen hem tog vi genom skogen i flip-flops, gick lite vilse, käkade vildhallon och tittade till ån där kusinen trodde att det rann Coca-Cola när hon var liten. Om den här sommaren är en dröm vill jag fortsätta sova.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Karin FitnessochHälsa
    31 juli, 2013 at 21:30

    Åh vad underbart det låter! Visst är den här sommaren något utav det vanliga?!!

    Birmingham var en fin stad, på sina ställen i alla fall. Lägger upp några bilder imorgon.

  • Leave a Reply