mitt Stockholm,  träningsinspiration

Nya tider

Måndag. Första riktiga höstmåndagen va? Det är lite kyligt i vinden och sommaren är onekligen ett minne blott. Jag älskar dock hösten och har verkligen inget problem med att den har kommit utan tycker snarare att det är härligt att kunna andas frisk och kylig luft igen, samtidigt som träden skiftar till all världens vackra färger. Gillar när kvällarna blir mörka så att jag får tända ljus och krypa upp i soffan med en bok.

Hösten känns verkligen som en ordentlig nystart på alla sätt. Jag får lust att rensa mina garderober. Storstäda. Köpa en ny papperskalender och börja titta framåt. Hitta ett nytt mål med min träning. Börja om på ett nytt, vitt blad. Det kliar i fingrarna och jag vill göra något kreativt.

När det kommer till min träning inför hösten och vintern planerar jag stordåd. Mitt fokus är ändrat och där jag förut ibland jagade träningstimmar kommer jag framöver istället jaga kvalitetspass och mycket mer återhämtning. Löparskorna kommer att nötas mindre än vanligt, men vi kommer att ha så mycket roligare tillsammans när vi väl ses. Jag ska bli starkare än någonsin och kroppen gladare än aldrig förr – det känns som en mycket bra plan för höst och vinter 2013 och jag kan knappt vänta tills jag får sätta igång! Bara det här sista kliet i kroppen försvinner så. Världens segaste virus?

IMG_3808

Stockholm idag på lunchen. Vackra höst!

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.