löpning,  the academy,  utbildningar

Löpcoach to be!

Ända sedan i april när jag var på mingelkväll på min gamla PT-skola The Academy har jag gått och sneglat på deras Löpcoach-utbildning, som är en av de nya fortbildningarna för PT:s som de har startat. Bästa Magnus, min mentor Per Vikman och Jari Ketola är supertrion som ingår i utbildningsteamet och innehållet i kursen ser så fantastiskt kul och intressant ut! Träningsplanering, teknikanalyser, prestationstester (puh…), mental träning, återhämtningsträning etc etc…ja, ni hör ju själva.

Efter en del velande och pusslande hit och dit har jag nu äntligen gjort slag i saken och anmält mig! Hässelbyloppet får stryka på foten eftersom det tidsmässigt krockar med utbildningshelgen, men bara tanken på hur snabba mina adepter (och jag!) kommer att vara när 2014 års lopp går av stapeln räcker för att det ska kännas ok att avstå i år. Jag byter mer än gärna ut en kall höstmil mot en hel helg med inspiration och ny kunskap, och jag ser verkligen fram emot att fördjupa mig i ämnet löpning och sedan kunna sprida kunskapen vidare!

Någon mer som ska gå? Vore ju väldigt kul att få träffa någon gammal kursare eller stifta nya bekantskaper, och jag vet ju en och annan som sitter därhemma nu och vill göra det här… Do it!

1231427_10151700721898087_653456493_n

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.