the academy

Attraktionslagen big time!

När jag gick min PT-utbildning på The Academy var det väldigt mycket jag var nöjd med. Jag gillade upplägget, innehållet i föreläsningarna och kvaliteten på lärarna kändes verkligen top of the line genom alla tre steg som utbildningen innefattade. Utan kompetenta och pedagogiska lärare faller en utbildning lätt ganska platt och det blir svårt att ta till sig kunskapen.

En lärare som satte extra djupa spår hos mig var Per Vikman – en jättestor och till en början rätt läskig prick som jag direkt fick respekt för, men på ett mycket bra sätt. Per kändes så otroligt inspirerande, han brinner verkligen för det han gör och lyckades med konststycket att ena sekunden vara ödmjuk och snäll som en nallebjörn, för att i nästa sekund stå och skrika (iklädd solbrillor såklart) oss elever fram till fantastiska resultat vid sidan av vägen där vi i utbildningens slutfas körde fystester så att svetten och mjölksyran sprutade. När det var dags för mitt sista peptalk inför sluttentan var Per mitt självklara val av mentor, och i det samtalet föll alla de sista bitarna på plats.

Ikväll hade The Academy en Meet and Greet-kväll i sina nya fina lokaler i Bromma, och även om jag tvekade på att åka eftersom jag var väldigt seg efter jobbet, bet jag ihop och det blev många kära återseenden med både lärare och gamla klasskompisar. Det bjöds på föreläsningar, fika och fina priser lottades ut. Jag valde att avvika en timme tidigare eftersom min kära influensa hänger kvar som en envis åsna, men innan jag gick stoppade Per mig och avslöjade att jag var en av vinnarna till ett av kvällens priser – ett halvårs mentorskap med Per himself!

Vissa dagar tror jag mer på the law of attraction än andra dagar, och just idag känns den mer påtaglig än på länge. Min halvbra onsdag vände plöstligt och blev en gulddag, och jag är glad att jag bestämde mig för att åka ut till Bromma trots allt. Ett fint pris i form av mitt livs första mentor, och dessutom en massa ny inspiration till jobbet – win win!

Vad är era erfarenheter – har ni en mentor?

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.