lopp

Wellness Söder Runt

Eftersom jag fortfarande inte känner mig helt hundra frisk att träna efter min influensa förra veckan försöker jag att hålla träningsmotivationen uppe på annat sätt än med fysisk aktivitet. Det går sådär men jag intalar mig själv att eventuell träning inte skulle ge mig någonting i det tillståndet som kroppen är nu (lite lätt snorig, lite torrhosta och allmänt trött).

Härom dagen trillade det in ett mail från Aftonbladet Wellness med en inbjudan till deras nya lopp Wellness Söder Runt som går av stapeln här i huvudstaden lördagen den 15 juni. ”Årets skönaste mil” på en flack bana i svensk försommarvärme – vem vill missa det!?
Jag anmälde mig självklart och tänker att det blir ett helt perfekt sätt att kicka igång löpningen på riktigt igen efter Stockholm Marathon som går två veckor innan. Kul med helt nya lopp!

Hänger ni med?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Suz
  25 april, 2013 at 19:08

  Åh morr! Alltid massa skojjs som händer i 08-land…

 • Reply
  annica
  25 april, 2013 at 19:42

  Bra, ta det väääldigt lugnt. Jag är fortfarande inte helt ok efter influensa i början av mars.

 • Reply
  Johanna
  30 april, 2013 at 14:47

  Hurra vad roligt! Då ses vi på startlinjen.

 • Leave a Reply